-
Starts:
-
den 7 juni 2022, 09:30
-
Ends:
-
den 7 juni 2022, 15:00
West Coast Food Export -sparrausohjelman seuraava tapaaminen
järjestetään Satakunnassa Säkylässä 7.6. klo 9.30 - 15.00 teemalla
"Pienten elintarvikeyritysten mahdollisuudet onnistuneeseen vientiin".
Tapahtuma on suunnattu erityisesti suomalaisille yrityksille, joilla
on kiinnostusta ja potentiaalia aloittaa elintarvikevienti tai
kehittää nykyistä elintarvikevientiään. Tule mukaan kuulemaan
ajankohtaisia puheenvuoroja aiheesta ja keskustelemaan
asiantuntijoiden kanssa yrityksenne vaihtoehdoista!
Paikka: Ravintola Myllynkivi, Vihreä sali, Kivenhakkaajantie, 27820
Säkylä (Apetit tehtaiden yhteydessä)
Järjestäjät: Pyhäjärvi-Instituutti, ELY-keskus, Business Finland,
Viexpo, Finnvera
TILAISUUDEN OHJELMA:
9:30 - 10:00 Rekisteröityminen ja aamukahvit
10:00 - 10:10 Tilaisuuden avaus: West Food Export
-sparrausohjelman ja päivän tilaisuuden esittely
Carita
Vastinesluoma, Team Finland -koordinaattori, Satakunnan ELY-keskus
10:10 - 10:20 Apetit Oyj:n puheenvuoro viennistä
10:20 - 10:40 Onko yrityksesi tuote valmiina vientiin?
Kehittämispalvelut valmistuksesta laadunhallintaan
Marko Jori,
sisältöjohtaja, Pyhäjärvi-instituutti
10:40 - 11:25 Online-verkkoalustat ja verkkokauppa -
mahdollisuus pienille yrityksille viennin käynnistämiseen?
Lili
Lehtovuori, Global Opportunity Leader, Food from Finland -ohjelma,
Business Finland
11:30 - 12:30 Paneelikeskustelu elintarvikeviennistä
Paneelikeskustelu suomalaisten elintarvikeyritysten
globaaleista haasteista ja mahdollisuuksista viennissä ja millä
tavalla eri vientiä tekevät yritykset ovat kv-markkinoilla toimineet.
Paneelissa on myös Team Finland -toimijoita avaamassa omaan rooliaan
yritysten vientipolulla. Paneelikeskustelua johtaa Pirjo Hakanpää,
Business Coach, Fast Growth Companies, Business Finland.
Paneelin osallistujat:
Ari-Veli Starcke, R&D,
Chairman of the Board, Starcke Oy
Heli Nurkkala, tuotepäällikkö,
Finnamyl Oy
Janne Torikka, toimitusjohtaja, Riverside Invest
Oy
Johanna Heikkinen, vientipäällikkö, Apetit Oyj
Mia
Nygård-Peltola, kaupallinen johtaja, Ravintorengas Oy
Birkkalan
tila, toimitusjohtaja, Simo Larmo
Jyrki Isotalo, aluepäällikkö,
Finnvera
Kåre Björkstrand, Senior advisor, Viexpo
Leevi
Törmäkangas, Team Finland -koordinaattori, Varsinais-Suomen ELY-keskus
12:30 - 13:30 Lounas (Pyhäjärvi-Instituutti tarjoaa vieraille lounaan)
13:30 - 15:00 Buukattuja kahdenkeskisiä keskusteluja
tilaisuuden järjestäjien ja puhujien kanssa.
Ilmoittautuminen tulee vahvistaa viimeistään 1.6.2022 mennessä tämän lomakkeen kautta.
Osallistujat voivat ilmoittautumisen yhteydessä varata
kahdenkeskisiä neuvontatuokioita Pyhäjärvi-Instituutin, ELY-keskuksen,
Business Finlandin, Finnveran tai Viexpon asiantuntijoiden kanssa.
Asiantuntijat neuvovat esimerkiksi kohdemaan valinnassa ja erilaisissa
rahoitusvaihtoehdoissa, joita yritys voi hyödyntää viennin
aloittamisessa tai kasvattamisessa. Voit myös keskustella
asiantuntijoidemme kanssa siitä, soveltuvatko tuotteesi vientiin ja
mitä viennin aloittaminen vaatii yritykseltä. Neuvonta ja ohjelma ovat
yrityksille täysin maksutonta, eikä osallistuminen sido yritystä mihinkään.
Tilaisuus on maksuton osallistujille.
Sparrausapua elintarvikevientiin voivat pyytää kaikki suomalaiset
yritykset myös tilaisuuden ulkopuolella ottamalla yhteyttä West Coast
Food Exportin asiantuntijoihin. Lue lisää West
Coast Food Exportin uusilta verkkosivuilta!
Teman:
Elinkeinot
EU-rahoitus
Områden:
Södra Österbotten
Satakunta
Österbotten
Egentliga Finland
Sydöstra Finland
Norra Savolax
Lappland
Tavastland
Södra Savolax
Kajanaland
Mellersta Finland
Birkaland
Norra Karelen
Norra Österbotten
Nyland