Nyheter 2019

Älykäs tiedonhallinta - rekrytoiva koulutusohjelma haku on auki (Pohjanmaa)

 

Ohjelmistotalo Kosila tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua älykkään tiedonhallinnan asiantuntijaksi tai sovelluskehittäjäksi 2.9.2019 alkavassa koulutuksessa.

 

Koulutukseen haetaan teknisen tai kauppatieteellisen alan korkeakoulututkinnon taustalla, mutta myös useampivuotinen työkokemus tietojärjestelmien parissa tai sovelluskehityksestä antaa hyvän pohjan koulutukseen osallistumiselle. Myös kunta-alan tai paikkatietoon liittyvä kokemus katsotaan hyväksi.

 

Koulutus tapahtuu monimuoto-opiskeluna toteutuvana RekryKoulutuksena 2.9.2019-27.1.2020, ja se tähtää koulutuksen hyväksytysti suorittaneiden työllistymiseen yritykseen. Koulutukseen hakeudutaan te-palvelut.fi –sivuston kautta, koulutuksen nimi on "Älykäs tiedonhallinta - rekrytoiva koulutusohjelma". Tämän lisäksi hakija tekee yrityksen valintaprosessin mukaiset hakutoimet. Lisätietoa koulutuksesta ja hakuprosessista liitetiedostossa sekä te-palvelut.fi ja www.kosila-akatemia.fi  -sivustoilla. Haku päättyy 7.8.2019.

 

Edellisestä koulutuksesta kaikki työllistyivät toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen erittäin mielenkiintoisiin tehtäviin.


Uppdaterad