Nyheter 2019

ELY-keskus mukana Voimaa Yrittää -tapahtumassa Imatralla 10.1.2020



 

Imatran Seudun Kehitysyhtiö KEHY järjestää Voimaa Yrittää –tapahtuman Imatralla tammikuussa jo kolmannen kerran. Tällä kertaa teemana on yrittäjän hyvinvointi. Tapahtumassa otetaan stressi, ajanhallinta, itsensä johtaminen, läsnäolotaidot ja yrittäjän oma elämä haltuun. Tästä kaikesta saapuvat puhumaan Jutta ja Juha Larm.

ELY-keskuksen asiantuntijat ovat tavattavissa Voimaa Yrittää -tapahtumassa. Paikalla on myös kattava joukko muita julkisten ja yksityisten yrityspalvelujen tarjoajia sekä hyvinvointialan yrittäjiä.

ELY-keskuksen ständiltä saat tietoa esimerkiksi ELY-keskuksen tarjoamista yritysten kehittämispalveluista. ELY-keskus tarjoaa yrityksille palveluja, jotta yrittäjän ei tarvitsisi yksin miettiä yrityksensä suuntaa ja johtamista. Yritysten kehittämispalvelujen asiakaspalautteissa tulee usein esille, että ammattitaitoinen yrityskonsultti on saanut yrittäjän näkemään yrityksen kehittämisessä uusia mahdollisuuksia ja suuntaamaan yrityksen niukat resurssit tehokkaasti.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat analyysi-, konsultointi- ja koulutuspalveluista. Palvelut hankitaan yksityiseltä sektorilta kilpailutetuilta asiantuntijoilta, joiden valintaan saa apua ELY-keskuksesta. Näin yritykset voivat saada helposti ja edullisesti ulkopuolista asiantuntija-apua yrityksen nykytilan kartoittamiseen sekä yrityksen liiketoiminnan ja osaamisen kehittämiseen.   

Yritysten kehittämispalvelujen lisäksi ELY-keskus tarjoaa mm. rahoitusta kehittämis- ja investointihankkeisiin, Team Finland-neuvontaa sekä apua henkilöstön kehittämiseen.

Kaikista ELY-keskuksen palveluista on tietoa tarjolla 10.1.2019 Imatralla kello 8:30-12:00. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen

Lisätietoa ELY-keskuksen yrityspalveluista


- Riikka Huhtanen-Pitkänen
  Kehittämispäällikkö
  p. 0295 029 123
 riikka.huhtanen-pitkanen@ely-keskus.fi

 


Uppdaterad