› Takaisin graafiseen esitykseen

Työvoimapalvelut

Työvoimapalvelut ovat TE-toimistojen henkilöasiakkaille, yrityksille ja yhteisöille tarjoamia TE-palveluja, joilla edistetään työmarkkinoiden toimivuutta turvaamalla osaavan työvoiman saatavuutta, työnhakijoiden työllistymistä sekä kansalaisten työllistymiskyvyn kehittymistä.

ELY-keskukset

  • ohjaavat TE-toimistoja niiden tavoitteiden saavuttamisessa ja palvelujen kehittämisessä työ- ja elinkeinoministeriön työllisyys-, yrittäjyys- ja työvoimapolitiikan sekä maahanmuuttopolitiikan mukaisesti.
  • ohjaavat ostopalveluna tuotettavien työvoimapalvelujen suunnittelua, seurantaa ja kehittämistä
  • hankkivat palveluja yhteistyössä TE-toimistojen kanssa.

TE-toimistojen tarjoamia työvoimapalveluja ovat ammatillinen työvoimakoulutus, maahanmuuttajien kotoutumiskoulutus sekä erilaiset valmennus- ja asiantuntijapalvelut. Lisäksi ELY-keskukset ja TE-toimistot suunnittelevat ja hankkivat ammatillista koulutusta yhteistyössä työnantajien kanssa.

Palvelut hankitaan tarjouskilpailun perusteella noudattaen julkisista hankinnoista annettua lainsäädäntöä.

  • Kaikki tarjouspyynnöt julkaistaan julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa HILMAssa.
  • ELY-keskukset ottavat parhaillaan käyttöön sähköistä kilpailutusratkaisua, Hanki-palvelua. Hanki-palvelussa hankintayksiköt tekevät tarjouspyynnöt sähköisesti. Vastaavasti tarjoajien on helppoa ja nopeaa jättää tarjouksensa sähköisesti.

Hankintakäytännöissä voi olla alueellisia eroja, joten tutustu oman alueesi käytäntöihin valitsemalla oikealta ylhäältä Valitse alue -valikosta haluamasi alue.

TIETOA ALUEELTA

Työvoimapalvelut - Pohjois-Savo

Pohjois-Savon TE-toimisto tuottaa alueen työvoimapalvelut. Pohjois-Savon ELY-keskus hankkii Pohjois-Savon TE-toimiston asiakkaiden tarpeen mukaan ostopalveluina tuotettavia työvoimapalveluita.

Ajankohtaista

I LOVE TYÖVOIMAPALVELUT -haastekilpailu ratkesi

Pohjois-Savon ELY-keskus etsi avoimella haastekilpailulla ratkaisuja yritysten rekrytointiongelmiin.

Pohjois-Savon I Love Työvoimapalvelut -haastekilpailun voitto meni BearIT Oy:lle, Kumous Career Partners Oy:lle sekä Anakom koulutus- ja valmennuspalvelut Oy:lle. Kunniamaininnan saivat Talentree Oy sekä Teemu Salonen (Työhuone).

Kilpailun tavoitteena ja haasteena oli löytää uusia innovatiivisia ja vaikuttavia palveluja, joilla ratkaistaan työvoiman saatavuushaasteita ja yritysten rekrytointiongelmia koko Pohjois-Savon alueella. Voittajille luvassa oli jopa 2 miljoonaa euroa palkintorahaa.

Tiedotteet:

 

Tarjouspyynnöt

Kaikki tarjouspyynnöt julkaistaan HILMA Julkiset hankinnat -sivustolla, josta löytyvät myös tarjouspyyntöön liittyvät asiakirjat.

 


Päivitetty