Yrityksen kansainvälistyminen

ELY-keskukset tarjoavat osana Team Finland -verkostoa kansainvälistymispalveluja kasvu- ja kansainvälistymishaluisille pk-yrityksille.

ELY-keskuksen tarjoamia palveluita vientiä aloittavalle yritykselle ovat

  • vienti- ja kansainvälistymisneuvonta
  • kansainvälistymisen rahoitusneuvonta ja -tuki
  • ohjaus eri tietolähteisiin ja yhteistyökumppaneiden palveluihin
  • kansainvälistymistapahtumat.

Yhteydenotto Team Finland -palveluun tapahtuu verkkopalvelun yhteydenottolomakkeella tai ottamalla yhteyttä Team Finland - kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattoriin, joka avaa oven niin ELY-keskuksen kuin muidenkin Team Finland -organisaatioiden palveluihin. Me etsimme asiakkaan tarpeeseen parhaiten vastaavan asiantuntijan tai palvelun. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös alueellisten kehittämisyhtiöiden, kauppakamarien ja yrittäjäjärjestöjen kanssa.

TIETOA ALUEELTA

Team-Finland -verkosto Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla

Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Team Finland -verkoston ydintoimijoita ovat Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksien, TE-toimiston, Business Finlandin, Finnveran ja Viexpon asiantuntijat.

Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla toimii lisäksi alueen keskeisistä toimijoista kootut alueverkostot, joissa on edustettuna mm.elinkeinoyhtiöt, yrittäjäjärjestöt ja korkeakoulut.

Verkoston ydintavoite on viennin edistäminen ja pk-yritysten kansainvälisen kasvun kiihdyttäminen. Tavoitteena on lisäksi Suomeen suuntautuvien kansainvälisten investointien ja matkailun edistäminen sekä osaamisen vahvistaminen.

 


Päivitetty